Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Narrowcasting wat is dat?

Narrowcasting een veelgehoord woord, maar wat is dat nou eigenlijk? Narrowcasting zijn schermen met reclame, foto’s video’s of informatie. Deze schermen kun je bijvoorbeeld zien in de wachtkamer van bijvoorbeeld het ziekenhuis of bij de fysiotherapeut. Maar dit kan natuurlijk veel breder zijn dan dit. Je kan narrowcasting ook terug zien bij bij overheidsgebouwen zoals een gemeente. Wij hebben laatste een scherm ontworpen in een museum zoals bij Memorial 40-45 kapelle. Hieronder zie je het scherm:

memorial-40-45-narrowcasting-wat-is-dat-origin-media-scherm-informatie-content-vormgeving-vlissingen-middelburg

We hebben een interactief scherm gemaakt in de verschillende talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans. Hier kun je bijvoorbeeld alle erevelden in Nederland zien op het scherm. Op deze manier kun je ook deze schermen gebruiken in een museum. Narrowcasting is op veel verschillende manieren te gebruiken en op verschillende plekken, het is heel divers. Het leuke aan narrowcasting is dat je het ook kan updaten en wijzigen. Je kunt bijvoorbeeld elke week of elke maand de informatie en of foto’s aanpassen op de borden. Dit gaat digitaal en op deze manier kun je afwisselende content laten zien aan de bezoekers.

Narrowcasting is een gemakkelijke manier op informatie en content aan je bezoekers te laten zien. Het is een laagdrempelig manier en makkelijk aan te passen. Wil je meer weten hierover of wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op en wij kijken hoe we je kunnen helpen.