Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Kleurrijke make-over van de schoolbieb

Onlangs hebben wij de bibliotheekkasten van basisschool Oleanderhof in #Arnemuiden voorzien van een kleurrijke make-over met prachtige bedrukkingen. Dankzij deze aanpassingen zijn de kasten nu herkenbaar aan levendige kleuren en diverse thema-iconen, en zijn ze opgevrolijkt met aantrekkelijke leesfoto’s. Hierdoor heeft de ruimte weer een heerlijk frisse en gezellige uitstraling gekregen.

Bij Origin Marketing voeren wij regelmatig dergelijke ‘opfris’-projecten uit voor scholen, bedrijven en instellingen. Vaak kan het aanbrengen van bestickering of het plaatsen van contourgesneden borden al een aanzienlijke verbetering betekenen voor een ruimte of object. Denk bijvoorbeeld aan het beplakken of decoreren van deuren, blinde muren, boeiborden of tussenwanden.

Deze aanpak biedt twee voordelen: het maakt de ruimte niet alleen aantrekkelijker, maar stelt je ook in staat om direct jouw huisstijl en gewenste sfeer over te brengen.

Bent u ook op zoek naar ideeën om een ruimte of object aan te kleden? Wij komen graag vrijblijvend kennismaken! Samen kunnen we iets unieks creëren dat perfect aansluit bij uw wensen.