Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Het boek is uit: Het kruis in de duinen!

In 2021 is de documentaire Het kruis in de duinen uitgekomen vanuit de Zeeuwse Documentaire Stichting. Deze documentaire vertelt het verhaal over het kruis in de duinen in Valkenisse. Tijdens het maken van deze film kwamen er zoveel verhalen en materialen los vooral van de families van de gevallenen dat de makers Hans Sakkers, Colin Bal en Klaas van de Ketterij hebben bedacht om een boek uit te schrijven zodat dit verhaal nog meer behouden blijft. En het boek is nu uit!

Het boek werd gepresenteerd tijdens de boekpresentatie in Nederland en in België. Beide evenementen werden bezocht door betrokkenen, nabestaanden, relaties en geïnteresseerden. Het boek hebben wij opgemaakt en vormgegeven, ook hebben we dit boek uitgegeven. Het was voor ons een leerzaam, maar leuk proces.

er-komt-een-boek-het-kruis-in-de-duinen-zeeland-origin-media-zeeuwse-documentaire-stichting-veere-biggekerke-film-documentaire-kruis-monument-hans-sakkers-colin-bal-klaas-van-de-ketterij

De stijl van het boek is overzichtelijk en rustig. Er is veel tekst wat wordt ondersteund met mooie foto’s uit zelfs familie archieven die het verhaal ondersteunen. Verder is het boek heel duidelijk gebleven, want het draait echt om het verhaal.

Wil je dit boek ook lezen? Je kunt het boek hier bestellen. Wil je ook een boek, folder of flyer vormgeven? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het boek mooi opgemaakt wordt in passende stijl.