Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Er komt een boek: Het kruis in de duinen

In 2021 is er een documentaire verschenen vanuit de Zeeuwse Documentaire Stichting over het verhaal van het kruis in de duinen van Valkenisse. Er kwamen tijdens het maken van deze film zoveel verhalen en materialen los vanuit vooral de families van de gevallenen dat de makers van de film, Hans Sakkers, Colin Bal en Klaas van de Ketterij het idee hebben opgepakt om ook een boek uit te brengen om zo het verhaal van het kruis nog beter te documenteren en te behouden voor het nageslacht. Wij zijn in samenwerking met de Zeeuwse Documentaire Stichting het boek kruis in de duinen aan het maken.

De Zeeuwse Documentaire Stichting vertelt verhalen over de Zeeuwse geschiedenis. En ook over dit verhaal is nog zoveel meer te vertellen, dat er nu een boek uitgebracht gaat worden. Origin Media is bezig met de vormgeving en opmaak van het boek. We werken hierin samen met Hans Sakkers. Hieronder kun je de voorlopige voorkant van het boek zien.

er-komt-een-boek-het-kruis-in-de-duinen-zeeland-origin-media-zeeuwse-documentaire-stichting-veere-biggekerke-film-documentaire-kruis-monument-hans-sakkers-colin-bal-klaas-van-de-ketterij

Het is een leuk proces om een boek vorm te geven. Je ziet het steeds meer één geheel en één verhaal worden. In dit boek kun je o.a. de details van het verhaal lezen en familiefoto’s terugvinden. Het is een heel persoonlijk boek geworden. Het boek kruis in de duinen komt dit jaar nog uit! Als we hier meer over weten zullen we dit natuurlijk laten weten.

Wil je ook een boek laten vormgeven of iets anders zoals een folder? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder!