Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Elke kleur maakt het anders

Print is naast online nog steeds heel populair. Het is ook zeker een goed middel om je doelgroep te informeren. Print is natuurlijk heel breed en kan van alles zijn. Van een flyer tot een magazine en van een folder tot een bord langs de weg. Wij vinden het leuk om deze verschillende dingen op te maken. Elke stijl of elke kleur maakt het anders. En daar worden wij weer heel blij van!

Het tweede Kerkmagazine van 2021 is alweer uit! Al een aantal jaren mag Origin Media de vormgeving van Kerkmagazine verzorgen. Elk nummer heeft dezelfde stijl, maar is door een steeds wisselende steunkleur toch elke keer weer een beetje anders. Dit keer was groen de steunkleur. En zo maakt elke kleur het anders. Hieronder kun je de cover bekijken van de nieuwste editie.

Voor het maken van Kerkmagazine werken we samen met een enthousiast team. Met Marco van de Wetering van Helderblauw als opdrachtgever, media-adviseur Ed Rothuis, redactie Dick Vos en Korstiaan van Vliet, eindredacteur Kees Posthumus en vanuit ons Martine van der Peijl die verantwoordelijk is voor de vormgeving. Al met al een fijne samenwerking, waardoor er vier keer per jaar een mooi nummer naar de beheerders van alle kerken in Nederland verstuurd wordt. Hieronder zie je twee spreads uit het magazine.

Wil jij ook een magazine of een folder laten vormgeven? Neem dan contact met ons en dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.