Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

De schoolreisgids bomvol leuke uitjes

Een dagje naar Artis of naar Toverland? Of naar Paleis Het Loo of naar Neeltje Jans? Met een klas vol leerlingen op stap en er is zoveel te doen! Hoe kies je nou waar je heen wil? Dan neem je een kijkje in de Schoolreisgids. Hierin staan alle leuke en leerzame uitjes in Nederland beschreven.

De Schoolreisgids komt één keer per jaar uit en daar staan alle attracties en musea in die je kunt bezoeken als schoolreis met een klas leerlingen. Wij maken de de Schoolreisgids op en doen de vormgeving hiervoor. Deze gids bestaat uit een aantal advertenties en leuke artikelen. Wil je de hele gids lezen? Klik dan hier voor de Schoolreisgids.

Dit jaar staat er in de Schoolreisgids een hele spread met uitjes in Zeeland. Dat is heel leuk om op te maken, omdat wij natuurlijk zelf in Zeeland zitten en zo ook Zeeland beter op de kaart kunnen zetten.

de-schoolreisgids-bomvol-leuke-uitjes-vormgeving-opmaak-desgin-vormgeven-opmaken-grafisch-vormgeving-Origin-Marketing-Zeeland-Vlissingen-maken-huisstijl

Heb jij ook een document wat mooi opgemaakt moet worden? Of wil je een nieuw logo of huisstijl? Wacht daar dan niet te lang mee en neem contact met ons op. Dan gaan wij aan de slag om iets moois te maken!