Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

De nieuwste editie van Kerkmagazine

Er is weer een nieuw Kerkmagazine uit. Sinds 2014 mag Origin Media de vormgeving van Kerkmagazine verzorgen, dit is het 29ste nummer dat wij maken. En wat voor één! Deze keer maar liefst 56 pagina’s.

In deze gekke tijd waarin we nog steeds rekening moeten houden met maatregelen rondom corona is er genoeg om te bespreken. Hoe zit dat nu precies met Aerosolen en hoe is het met de ventilatie in de kerk? Er wordt weer verslag gedaan over verschillende bouw en verbouw activiteiten bij diverse kerken in Nederland. Ook is er aandacht voor het belang van groen rond de kerk. Hieronder zie je de cover van deze editie van Kerkmagazine.

Het is een vol magazine geworden met veel verschillende onderwerpen. Hieronder zie je nog een paar spreads uit het magazine. De kleur die voor dit magazine is gebruikt is: rood. Deze kleur zie je ook terug door heel het magazine.

Elk magazine of elke folder ziet er natuurlijk anders uit. Door na te denken over de huisstijl kun je onderscheidend zijn van je concurrenten. En kun je opvallen, dat is natuurlijk wat je wil! Wil jij ook een magazine laten opmaken? Dat kan bij ons! Neem contact met ons op en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.