Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Daar is die weer: De CKV Gids 2021

In het najaar zijn we altijd bezig met het vormgeven van diverse gidsen en magazines. Want vormgeving kan zeker niet ontbreken bij Origin Media. We ontwerpen visitekaartjes, folders, flyers, logo’s, nieuwsbrieven en in het najaar vooral verschillende magazines. Deze keer gaan we het hebben over de CKV Gids van dit jaar

Deze gids wordt één keer per jaar uitgegeven door Insite Media en wordt verspreid onder o.a. docenten CKV, Nederlandse gemeenten en cultureel adviseurs in heel Nederland. Dit jaar was het nummer 56 pagina’s, dus extra dik! Met artikelen over o.a. taboe’s doorbreken, geschiedenis en actualiteit in kunst en aandacht voor straatkunst en graffiti. Daarnaast de nodige inspiratiepagina’s waarop diverse musea en workshops zich presenteren.

Hieronder zie je de cover van het magazine:

Magazine-CKV-gids-Daar-is-die-weer:-De-CKV-Gids-2021

Het magazine is helemaal in dezelfde stijl opgemaakt. De vormgeving zorgt er voor dat het magazine één stijl heeft. Hieronder zie je nog een aantal bladzijdes en spreads uit de CKV Gids 2021.

Elke keer weer een leuke en afwisselende gids om vorm te geven! Wil jij ook een magazine hebben en zoek je nog een vormgever? Zoek dan niet verder, wij kunnen je verder helpen. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we samen wat er allemaal mogelijk is voor jouw bedrijf of organisatie.