Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Corona-kaarten

Origin Media vindt het belangrijk om aan de mede mens te denken. Het Coronavirus heeft ons allemaal wel een beetje in de houdgreep; de ene meer dan de ander.

Wij willen mensen graag steunen op een positieve manier. Daarom hebben wij een Corona-kaartenlijn bedacht. Wij verkopen deze kaarten aan mensen die elkaar een hart onder de riem willen steken. Op een humoristische of persoonlijke manier.

Heb jij iemand die jij wilt steunen of heb jij iemand aan wie je wilt laten weten dat je aan ze denkt? Stuur dan een kaart! 

De kaarten kosten €2,25 per stuk inclusief verzenden. Wij laten de kaart voor je drukken, wij bezorgen de kaart bij jou thuis en jij kunt hem dan zelf schrijven en versturen of bezorgen. Wil je er meer dan 5 kaarten bestellen? Dan krijg je natuurlijk korting! De betaling verloopt via een factuur.

Bestellen kan door ons een berichtje te sturen op Facebook, Instagram of via ons contactformulier. Geef aan welke kaart(en) je wilt (zie nummers), en naar welk adres wij ze kunnen versturen. We zullen ze zo snel mogelijk bij je bezorgen.

Check hier onze kaarten

Bestel hier je kaarten