Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Alles handig bij elkaar bewaren in een map

Veel losse onderdelen, zoals tekeningen, formulieren en toetsen bewaren in een mooie map, dat is wat je wilt voor jouw leerlingen. Maar wat is hier nou de perfecte map voor? Deze vraag kregen wij van verschillende basisscholen van Onze Wijs. Ze waren opzoek naar een map met hun eigen huisstijl, die ook nog eens heel praktisch is voor hun basisschool leerlingen. Hier hebben wij ze bij geholpen! Ze kunnen nu alles handig bij elkaar bewaren in één map die is gemaakt in de huisstijl van de school.

Wij hebben onderzoek gedaan naar verschillende mappen en kwamen uit bij goede stevige mappen. Daarna hebben we een ontwerp voor verschillende scholen gemaakt, zodat de map helemaal bij hun eigen huisstijl zou passen. Door voor elke school een persoonlijke map te ontwerpen, zijn ze onderscheidend van elkaar. Hieronder zie je hoe één van de mappen is geworden.

De mappen worden nu gebruikt om een portfolio in te bewaren en mee naar huis gegeven als rapport. Wil jij ook een mooi ontwerp van een map of wil je een folder helemaal in jouw huisstijl hebben? Wil je ook alles handig bij elkaar bewaren in één map? Neem dan contact met ons op. Met vormgeving kun je iets echt persoonlijk maken.