Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Hoe maak ik een vlog voor mijn bedrijf?

Wat is vloggen?
Vlogs zijn tegenwoordig één van de populaire manieren om te filmen en ook worden ze enorm veel bekeken door internetgebruikers. Een vlog kan heel divers zijn. Het bekendste voorbeeld is jezelf filmen en vertellen wat je die dag gedaan, gezien of gehoord hebt. Vloggen wordt steeds populairder en omdat je snel veel informatie kwijt kunt in een korte interessante video, kun je het ook goed inzetten om jouw bedrijf op een persoonlijke manier in de kijker te zetten voor jouw potentiële klanten.

Hoe vlog ik voor mijn bedrijf?
Het toffe aan vlogs is dat een eigen stijl gewenst is en dat je al je creativiteit erin kwijt kan. Je kunt het zo persoonlijk of professioneel maken als je zelf wilt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor alleen beeld met een muziekje eronder, of voor met een mobiel gefilmde video. Maar je kunt ook kiezen voor een professionele aanpak en er wat meer in investeren. Denk bijvoorbeeld aan een goed opgenomen audio, de juiste belichting, goede composities en een netjes afgewerkte montage.

Snel veel nieuwe video’s voor jouw bedrijf
Heb jij als ondernemer een aantal projecten opgeleverd en wil jij die graag laten zien aan jouw volgers? Dat kan! Door het maken van korte video’s kun jij heel veel verschillende projecten laten zien. Deze kun je bijvoorbeeld posten op je website of op de social media van je bedrijf, denk aan Facebook of Instagram. Zo heb jij regelmatig nieuwe content waardoor je beter online gevonden wordt, en laat jij meteen jouw bedrijf op een originele manier zien.

Snaidero Concept Store in Arnemuiden
Wij verzorgen de vlogs van Snaidero Concept Store in Arnemuiden. Rudy Jacobse verkoopt Italiaanse keukens in binnen- en buitenland. Wij maken voor hen al jaren korte review-video’s en andere internetcontent. Hiervoor gaan we naar veel verschillende locaties om korte video’s op te nemen. Bekijk hieronder een van de video’s die we hebben gemaakt. Bekijk hier het kanaal van Jouw Keuken. Voor Snaidero Arnemuiden werken deze video’s zo goed, dat dit bijna de enige manier van reclame maken is die ze inzetten. We zijn erg blij dat we ze daarbij kunnen helpen.

Heb jij ook interesse in korte video’s of wil je meer weten over wat wij op het gebied van vloggen voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op