Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Video op social media dat werkt!

Foto’s, video’s of tekst wat werkt nou echt op social media? Meestal kies je dan voor een foto met een stuk tekst. Maar telkens dezelfde soort content posten werkt dat nou echt? Volgers willen graag zien wat er gebeurt en een kijkje achter de schermen krijgen. En dat kijkje, dat geef je de volgers door af en toe een video te posten.

Wij houden de social media kanalen van Basisschool Wilgenhof uit Middelburg bij. Wij verzorgen hun Facebook en Instagram berichten. Soms doen we dit in de vorm van een stuk tekst met een foto en soms maken we een video. Voor onder andere het voorleesontbijt hebben wij een video gemaakt. Bekijk hier de leuke video. Deze video is zowel in de school als daarbuiten opgenomen. We vinden het leuk om de video’s persoonlijk te maken dat past ook bij de school. We merken dat deze korte video’s het goed doen op de kanalen. De volgers vinden het leuk en het zegt meer dan een foto en een stuk tekst.

Naast de video over het voorleesontbijt hebben we ook een video gemaakt van een online museum bezoek. De klassen groep 4 en groep 6 konden via een robot online en bezoekje brengen aan het Zeeuwse Museum. Dit was natuurlijk ontzettend leuk en daarom was ook hierbij onze filmcrew aanwezig. Bekijk hier de leuke video. Deze korte video is gebruikt op hun social kanalen in de kinderkunstweek.

We merken dat deze korte video’s populair zijn en we vinden ze dan ook heel leuk om te maken. Je geeft een kort beeld weer en je kan toch veel meer vertellen dan in een geschreven post. Wil jij ook dat wij jouw social media verzorgen of wil je ook van deze leuke korte filmpjes hebben? Neem dan contact met ons op.