Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Social Media campagnes die jouw bedrijf, organisatie of event promoten

Campagne Christen Unie
De regionale verkiezingen staan weer om de hoek. Voor de Christen Unie zijn wij fanatiek bezig geweest met het opzetten voor een campagne. Wij hebben deze campagne van begin tot eind bedacht en uitgewerkt. Ook hebben wij de Christen Unie in deze periode van dichtbij begeleid in het aanpakken en promoten van social media berichten. Hier is namelijk een enorm groot bereik op te vinden! Benieuwd geworden naar deze campagne? Check dan snel de Facebookpagina van de Christen Unie https://www.facebook.com/christenuniezeeland/

Social media campagne’s
Social media wordt steeds populairder en er is steeds een groter en breder publiek op te vinden. Er is bijna niet meer te ontkomen aan Facebook, Instagram of LinkedIn. Wij van Origin Media vinden het belangrijk om bij de tijd te blijven. Daarom verzorgen wij ook social media campagne’s zoals wij dat bijvoorbeeld voor de Christen Unie hebben gedaan tijdens de verkiezingen. Naast politieke campagne’s verzorgen wij ook social media campagne’s voor de midden-en kleinbedrijven die reiken naar meer naamsbekendheid, hoger in de zoekmachine’s, of meer interactie met klanten.

Planning en ontzorgen
Wij zorgen daarnaast ook voor een stukje campagneplanning. Het is belangrijk om regelmaat te houden in posts. Alles in een keer plaatsen heeft geen zin. Wij zorgen dat de juiste post op het juiste moment online komt met behulp van juiste en nieuwste software. Een stuk ontzorging die wij kunnen aanbieden.

Bedrijf presenteren
Samen met de klant kijken we naar hoe we een bedrijf het beste kunnen presenteren op social media, zodat er een eerlijk en persoonlijk beeld naar de klant kunnen uitstralen. Wat voor posts wij dan maken? Dat is heel divers! Van fotografie tot infographic. Van video tot tekst. Verzin het en wij maken het! Of wij verzinnen het, want daar zijn wij sterk in.

Pakket op maat
Een campagne heeft geen bepaalde duur. Een maand met regelmaat posten? Wij maken een plan! Een jaar met regelmaat posten? Geen probleem, wij zorgen ervoor. Wij vinden dat elk bedrijf anders is en dus ook een andere benadering nodig heeft. Een campagne zal kort en krachtig gepromoot worden, terwijl naamsbekendheid meer tijd nodig zal hebben om zich op te bouwen. Wij gaan samen kijken wat het doel wordt van de campagne en gaan hier een pakket voor op maat stellen.

Contact
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze website voor meer informatie www.originmedia.nl