Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Mooi Wonen in Zeeland

Mooi Wonen in Zeeland is een platform waar je alle in’s en out’s van Zeeland kan vinden. Van de lokale Zeeuwse ondernemers tot aan de mooiste plekken waar je kunt wandelen. Er komt van alles voorbij van de mooiste natuur tot aan de leukste winkeltjes en dat allemaal in het prachtige, rustige en bovenal natuurlijke Zeeland.

Mooi wonen in Zeeland is een platform opgezet door BereikEffect.nl. BereikEffect is opgericht door onze Klaas van de Ketterij en Ivo van der Velde. En is een nieuw marketing en creatief reclame bureau in Zeeland. Mooi Wonen in Zeeland is hier onderdeel van. Met dit platform willen we graag laten zien wat voor moois Zeeland te bieden.

Mooi Wonen in Zeeland speelt zich vooral online en op onze social media kanalen af. Op Facebook en Instagram kun je dit platform volgen. Ga dit ook doen en deel dit dan in jouw netwerk! We willen vooral het mooie Zeeuwse landschap laten zien en vertellen waarom het zo leuk is om in Zeeland te wonen. In Zeeland valt ook veel te beleven en dat willen we graag laten zien op dit leuke platform. Er komt van alles kijken bij het besluit om in Zeeland te willen wonen. Natuurlijk speelt de stad of het dorp een grote rol, maar ook de natuur en de ondernemers zijn van belang. Al deze aspecten willen wij laten zien aan jullie op dit platform.

Mooi-wonen-in-Zeelnad-Origin-Media-Bereik-Effect

Vind jij dit nou ook zo leuk? Ga ons dan volgen op social media! En deel vooral de social media berichten in jouw netwerk dan zorgen we samen voor zo veel mogelijk volgers van dit mooie platform. Dan kunnen we samen genieten van Zeeland