Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Berichten posten op social media het werkt echt!

Er zijn veel verschillende social media platformen. Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, LinkedIn, TikTok en nog veel meer. Maar wat kies je voor welke doelgroep? En wat plaats je dan? “Even een foto plaatsen dat kan toch niet voor heel veel meer bereik zorgen?”, dat is een uitspraak die je veel mensen hoort zeggen. Maar structurele aandacht aan je social media berichten kan juist wel zorgen voor meer bereik.

Voor basisschool de Wilgenhof in Middelburg maken wij de social media berichten. Wij verzorgen post voor op hun Facebook en Instagram kanalen. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat hun bereik groter wordt. Via deze social media kanalen geven wij een kijkje in de school, zodat de ouders een beeld krijgen van deze leuke basisschool. Uiteindelijk is het doel dat er meer ouders en hun kinderen kiezen voor basisschool de Wilgenhof.

De afgelopen maanden zijn we begonnen met het plaatsen van berichten op social media. Dit heeft een goed effect gehad op de vindbaarheid van de website. Van de twaalf Onze Wijs scholen, waar de Wilgenhof onder valt, stond de Wilgenhof altijd op de twaalfde plek. Sinds wij zijn begonnen met het posten op de social media kanalen staat de Wilgenhof op de tweede plek. Zo zie je maar dat het helpt als je aandacht geeft aan de social media. Hieronder zie je een aantal berichten die wij voor hen gemaakt hebben.

Zoals je ziet posten we de berichten in één dezelfde stijl. We laten de huisstijl kleuren van de Wilgenhof terugkomen in de afbeeldingen. Daarnaast proberen we de Wilgenhof er echt uit te laten springen door hun eigen persoonlijke stijl terug te laten komen. We posten een aantal keer per week berichten op hun kanalen. Naast foto’s plaatsen we ook video’s op de social kanalen.

Wil je ook je social media kanalen een boost geven? Wil je ook beter worden gevonden op Google of meer volgers krijgen? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen wij je helpen.