Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Bereik meer Effect met BereikEffect.nl

BereikEffect.nl is een marketingbureau opgericht door onze Klaas van de Ketterij en Ivo van der Velde. Samen hebben zij in het begin van 2021 BereikEffect gestart. Dit is een nieuw marketing reclame bureau in Zeeland. Samen werken zij aan de nieuwste marketing campagnes voor de lokale ondernemers uit de buurt.

Bereikeffect.nl zorgt voor complete oplossingen voor campagne matig adverteren. BereikEffect.nl werkt samen met een aantal partners en Origin Media is ook partner van BereikEffect.nl. Wij verzorgen vooral het maatwerk voor de klanten. Wij maken met ons team de leuke video’s, zorgen voor de juiste teksten, creëren een nieuw logo of huisstijl en maken de website. Dit doen wij allemaal in samenwerking met BereikEffect.

BereikEffect.nl en Origin Media gaan samen werken en zijn partners van elkaar. Dit doen wij, omdat wij denken dat als je samenwerkt, dat je dan verder komt en meer effect kan bereiken. We kunnen leren van elkaar en gebruiken elkaars kracht om betere producten af te leveren aan de klant. We versterken elkaar en brengen zo veel moois op de markt. BereikEffect zit natuurlijk ook in Zeeland en daarom kunnen we samenwerken en onze klanten in de regio bedienen. Wij hebben heel veel zin om samen veel mooie en leuke dingen te maken die meer effect gaan bereiken.