Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Ook buiten heb je een huisstijl

Een logo, een kleur, lettertype het zijn allemaal kenmerken van een huisstijl. Maar wat komt er nog meer bij kijken? Juist alles gebruiken in de dezelfde stijl is heel belangrijk. Dit komt natuurlijk terug in je website, social media, drukwerk zoals folders gidsen en visitekaartjes. Maar ook buiten heb je een huisstijl in de vorm van buitencommunicatie nodig zoals borden langs de weg.

Buitenreclame is goed voor je zichtbaarheid en herkenbaarheid. Mensen herkennen je merk als ze er langs rijden of als dat bord buiten opvalt. Wij hebben dan ook gezorgd dat er langs het pas geopende zwembad in Arnemuiden nieuwe borden langs het zwembad hangen. Deze borden zijn van verschillende ondernemers uit Zeeland. De borden zorgen voor herkenbaarheid bij de bezoekers van het zwembad.

Er hangen verschillende borden in het Juliabad Arnemuiden. De reclameborden hangen langs het zwembad dus vanuit het water kun je de borden bekijken. Er hangen o.a. borden van Woning-en meubelstoffering Jan de Nooijer, Strandpaviljoen DOK 14, HGZ geveltechniek, Zeelandia Garnalen, Jachthaven Oranjeplaat Arnemuiden, Vis van Chris, Zwemschool Arnemuiden, Moeliker en Platteeuw Advocaten, Origin Media, Makelaarskantoor de Nooijer, Monie uien Nieuwdorp, Leerdam-Corstanje Advies en Aannemersbedrijf Wondergem. Heb jij deze borden al gespot in het zwembad?

Origin Media heeft er voor gezorgd dat hier nu reclameborden hangen. Wilt u ook nieuwe buitenreclame? Kijk wat wij voor jou kunnen doen en wie weet heeft u binnenkort ook een nieuwe bord hangen.