Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Coronacrisis? Laten we elkaar helpen!

Langzaamaan zijn we als Nederland, Europa en de wereld in een behoorlijke crisis terecht gekomen. Veel sectoren hebben te kampen met sluiting en staan voor enorme uitdagingen. Natuurlijk maken ook wij ons zorgen, maar we proberen het vooral als een uitdaging te zien en in oplossingen te denken. Ik denk dat iedereen zich de vraag moet stellen: hoe kan ik positief bijdragen in deze crisis. Met wc-rollen kopen komen we er niet denk ik.

Het team van Origin Media wil een positieve bijdrage leveren en zoveel mogelijk helpen waar kan tijdens deze crisis. We denken nu aan de volgende dingen:

– Informatie, boodschappen en lessen opnemen op video voor online verspreiding
– Live streamen van lessen of informatie
– Goede vormgeving van informatie en/of lessen
– Infographics maken met instructies
– Hulp bij het structureren en online zetten van lessen zodat leerlingen ze terug kunnen vinden
– Hulp bij online communicatie naar leerlingen, personeel
– Pop-up Narrowcasting schermen met informatie en instructies
– En nog veel meer.

We staan als samenleving voor een enorme uitdaging, die zal ook nog wel even duren. Ik geloof oprecht dat we samen moeten optrekken om dit alles tot een goed einde te brengen. En dat is natuurlijk ook wel weer mooi. Als mediabedrijf kunnen wij wellicht een kleine positieve bijdrage leveren. Elke dag zijn wij bezig met communicatie, met beeld en geluid, met techniek. De spullen, de mensen, de kunde en ervaring liggen op de plank. We zijn gewend om in uitdagingen en oplossingen te denken. We hebben veel ervaring en zijn daarnaast reusachtig creatief. Laten we samen optrekken in deze crisis.

Wat kunnen wij voor jou doen?