Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Narrowcasting Zeeland

Lease een narrowcasting scherm vanaf € 69,99 euro per maand

Beeld wordt maar liefst 60.000 keer sneller opgemerkt en teksten worden beter onthouden. Daarom kiezen veel bedrijven voor een narrowcastingscherm in hun kantine, wachtkamer of bij de receptie met narrowcasting Zeeland. Naast dat beeld een effectief middel is, is het natuurlijk ook gewoon een leuke manier van communiceren en je klanten, personeel of patiënten hoeven zich niet te vervelen tijdens het wachten.

Narrowcasting is het uitzenden van informatie via opvallende strakke beeldschermen. Narrowcasting kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf een mooie en hippe manier om naar eigen personeel, klanten, bezoekers of patiënten snel en duidelijk te communiceren!  Zo heb jij een mooi pronkstuk in je bedrijf en heb je er zelf geen omkijken naar. 

Wat publiceer ik op mijn narrowcasting scherm?

Nieuws
Weer en buienradar
Reclames

Foto's en video's
Personeel
Producten of diensten

Verjaardagen
Openingstijden
Roosters

CASE #1

Scherm in wachtruimte Mens en Beweging in Goes

Voor fysiotherapie en revalidatie praktijk Mens en Beweging in het Medisch Centrum Goes hebben we een scherm opgehangen in de wachtruimte. Op het scherm is informatie te lezen over de praktijk, nieuws van verschillende nieuwsdiensten en ook het weer, met een buienradar is te bekijken.

Klaas-van-de-Ketterij-Vlissingen-Origin-Media-Video-Productei-Drone-beelden-fotografie-filmpje-bedrijfsfilm-Zeeland

Vrijblijvend kennismaken?
We luisteren graag naar jouw idee!

Klaas van de Ketterij

Eigenaar en filmwizzard