Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Wervingscampagnes met effect!

Je wil zichtbaar zijn als bedrijf bij potentiële klanten, maar ook bij potentiële nieuwe medewerkers. Als je nieuwe medewerkers zoekt moet je bedrijf opvallen in de markt. Zet je vacatures in de spotlight en breng je recruitment en employer branding strategie op orde. Met de 7 tips van Origin Marketing helpen je daar bij!

Met onze 7 tips helpen we jou de recruitment van je organisatie te verbeteren. Met deze zeven stappen verbeter je het proces om nieuwe kandidaten te vinden voor de openstaande functies in je organisatie. Is jouw werkgeversmerk wel zo aantrekkelijk voor de buitenwereld? Hoe komt jouw organisatie online verderr? Heb je onderzoek gedaan? Doe je altijd maar hetzelfde of probeer je te verrassen? Ben je benieuwd geworden? Hier kun je onze zeven tips lezen. Kom je er niet uit en heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

vacatures-in-de-spotilght-zetten-Recruitment-en-Employer-branding -strategie-vacatures-openstaan-online-marketing-hr-vacature-branding-employeement

Praat verder met onze strateeg Ivo van der Velde: 06 53 67 24 60 of mail naar ivo@originmarketing.nl