Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Het staat gedrukt in de AVA krant

Voor onze klant Electro World AVA hebben we een krant gemaakt die helemaal in het teken staat van Electro World AVA. Een krant bomvol leuke artikelen, advertenties, informatie over Electro World Ava en een leuke puzzel. Het staat gedrukt in de AVA krant.

We hebben de krant opgemaakt als een echte krant en in de kleuren en huisstijl van Electro World AVA. We hebben samen met Electro World AVA de content bepaald en de inhoud van de krant samengesteld. Ook hebben we een deel van de fotografie gedaan, waardoor dit een persoonlijke krant is geworden. Electro World AVA heeft winkels in Oost-Souburg en in Heinkenszand, maar de krant is verspreid in Zeeland.

Hieronder kun je de voorkant van de krant zien. Het is een persoonlijke krant geworden waardoor je bij de klanten net wat meer opvalt en onder de aandacht komt. Dat wil jij toch ook?

AVA-krant-vormgeving-opmaken-content-samenstellen-origin-marketing

Naast de krant opmaken en samenstellen hebben we ook de verspreiding van deze leuke krant geregeld. Uiteindelijk is de krant in heel Zeeland bezorgd en zijn er daadwerkelijk meer klanten in de winkel gekomen door het uitbrengen van deze persoonlijke krant. Een krant is een hele leuke manier om jouw bedrijf of winkel uit te lichten en onder de aandacht te brengen bij toekomstige klanten.

Wil je ook zo’n mooie krant voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op en dan kunnen we ook een krant voor jou vormgeven en opmaken.