Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Je bedrijf op de foto zetten

Een foto voor op Facebook? Een mooi plaatje op Instagram? Een banner voor op je website of een afbeelding in een gids? Wij weten er wel raad mee en maken passende bedrijfsfoto’s voor jou. Bedrijfsfotografie is iets waar wij een passie voor hebben en maken dan ook mooie plaatjes. Je bedrijf op de foto zetten is heel belangrijk het bepaald namelijk de uitstraling naar de buitenwereld.

De afgelopen tijd hebben wij meerdere bedrijven en organisaties op de gevoelige plaat mogen vast leggen. Van scholen tot hoveniers en van een zorgboerderij tot een begrafenisonderneming. Voor elk bedrijf of organisatie nemen we de tijd. Elke onderneming zetten we anders en in z’n eigen stijl op de foto. Fotografie is heel persoonlijk en je wil toch dat dit ook te zien is op de foto. Ieder heeft z’n eigen uitstraling en dit wil je laten zien op de foto. We maken graag unieke en bijzondere beelden.

Voor een website foto’s maken is weer heel anders dan voor een post voor social media. Beide is voor ons geen enkel probleem en we vinden het allemaal leuk om te doen. Als je voor social media foto’s maakt dan richt je je vaak op één onderwerp of gebeurtenis. Terwijl je op je website eigenlijk alles wil laten zien. Van het team tot het product of de dienst. Maar ook sfeerfoto’s zijn van belang op je website. Met deze foto’s vul je de website op en maak je de website eigen.

Voor de website van Begrafenisverzorging Poppe Minnaard hebben we dan ook foto’s gemaakt. Dit zijn vooral foto’s geworden van het team en sfeerfoto’s. Daarnaast wilde we de persoonlijkheid terug brengen in de foto’s. Persoonlijkheid is bij deze website erg belangrijk. Hieronder zie je een aantal foto’s die wij gemaakt hebben.

Naast deze persoonlijke foto’s hebben we laatst ook foto’s gemaakt bij Zorgboerderij Hof van Axel. Ook hier hebben we weer gelet dat de persoonlijkheid terug te zien is op de foto’s. Maar dit is op een hele andere manier en met een andere insteek vastgelegd. Ook bij deze website was het belangrijk om sfeerfoto’s te maken. Als je nu de website bezoekt krijg je gelijk de sfeer mee van hoe het is op de boerderij. Bekijk hieronder de foto’s van Hof van Axel:

Om deze foto’s te maken halen we echt het uiterste uit ons zelf. Niets is te gek om het mooiste plaatje te schieten. Zo gaan we gemakkelijk tussen de dieren staan om de leukste beelden te maken.

Foto's-bedrijfsfotografie-fotografie-zeeland-hof-van-axel-dieren-foto-zeeland-origin-media-middelburg
Foto's-maken-bedrijfsfotografie-begrafenisverzorging-minnaard-sfeerfoto's-fotografie-zeeland-origin-media

Wil jij ook bedrijfsfoto’s hebben? Voor social media of voor op de website? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op dan gaan we samen kijken wat we kunnen doen.