Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Frisse fotografie voor Vivet Hulpverlening uit Middelburg

Vivet Ambulante Hulpverlening en coaching biedt persoonlijke begeleiding voor kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen. Wij hebben van Vivet de opdracht gekregen om een website te maken. Voodat we daarmee verder konden was het belangrijk om eerst het team en alle facetten van hun werk, goed in beeld te brengen in professionele fotografie.

Hierbij hebben we niet samengewerkt met modellen of acteurs, maar met echte mensen. Wij vonden het belangrijk om een beeld neer te zetten wat als realistisch kan worden beschouwd. Je wilt natuurlijk geen portret foto’s als het gaat om cliënten, maar een situatie neerzetten die er ook tijdens de persoonlijke begeleiding zal zijn. Dat kan variëren van een gesprek tijdens een wandeling of tijdens het klaarmaken van een maaltijd, maar bijvoorbeeld ook een spelsituatie bij kinderen. Op deze manier hebben de cliënten van Vivet een beeld hoe zij de hulpverlening zullen ervaren.

Naast het toffe eindresultaat was het ook een hele gezellige dag!

Ook plannen voor een nieuwe website, waarbij je dienst of product goed in beeld gebracht moet worden? Neem contact met ons op!