Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Foto’s voor op social media

Scroll jij ook wel eens door je tijdlijn heen en zie je dan ook zoveel verschillende soorten content maar eigenlijk lijkt alles op elkaar? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Met een social post moet je er natuurlijk uit springen. De post moet opvallen en zo de doelgroep bereiken. Wij maken voor verschillende bedrijven en organisaties foto’s voor op social media. Naast de foto’s maken we ook de berichten.

Foto’s maken voor social media is weer heel anders dan foto’s maken voor bijvoorbeeld een website. Via social media wil je echt één ding laten zien. Een project of een gebeurtenis breng je in beeld. Je wil vooral foto’s plaatsen met als doel dat mensen naar je website gaan, je product of dienst kopen of mensen naar je winkel of locatie komen. Door social media zorg je eigenlijk voor meer bekendheid.

Wij proberen om er altijd iets opvallends van te maken. Dit kan bijvoorbeeld door een kleurrijke foto te maken of een foto van een bijzonder onderwerp te gebruiken. En is de foto wat rustiger dan proberen we in de tekst humor toe te voegen. Op deze manier valt de social media post dan alsnog op. Wij vinden het heel erg leuk om foto’s voor social media te maken.

Zo maken we bijvoorbeeld voor Museum Arnemuiden de social media berichten en de foto’s. Hier is het doel om de collectie te laten zien en bezoekes naar het museum te krijgen. Bekijk hieronder een aantal berichten:

We doen ook de social media van Luiten Hoveniers. Hierbij laten we vooral op social media zien wat mogelijk is om te laten doen door Luiten Hoveniers. Een nieuw ontwerp van de tuin of wat dacht je van bestrating van de oprit? Dit doen we in combinatie met dat we producten laten zien. Daarnaast delen we natuurlijk ook het eindresultaat. Hieronder kun je een aantal berichten zien:

Via BereikEffect.nl verzorgen we de social media voor een aantal scholen van Onze Wijs. Bijvoorbeeld voor Wilgenhof en Cypressenhof. Bij het maken van foto’s voor een school moeten we natuurlijk met hele andere eisen rekening houden. Zo mogen niet alle kinderen op beeld en moet je er voor zorgen dat iedereen er netjes op staat. Maar we vinden het heel leuk om hier foto’s voor te mogen maken en om dan ook de social media te kunnen verzorgen.

Wil jij ook opvallende en bijzondere foto’s voor jouw social media? Of wil je hulp bij het bedenken van een social media campagne? Dan kunnen wij jouw helpen. Neem contact met ons op.