Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Gebruik van fotografie in jouw bedrijf

Fotografie kan een goede aanvulling zijn voor jouw bedrijf op heel veel vlakken. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van fotografie om jouw bedrijf op een professionele manier te presenteren. Dit kan zijn voor op drukwerk, social media of zelfs om jezelf voor te stellen op een website. Origin Media verzorgt professionele bedrijfsfotografie in heel Zeeland.

We verzorgen regelmatig professionele fotoshoots voor allerlei klanten en partners. Maar waar moet je aan denken bij professionele foto’s? Hieronder een aantal tips die de fotografie binnen jouw bedrijf of organisatie professionaliseren.

Media-Avonturiers-Zee-Zeeland-Boskalis-Origin-Media
Op zee fotograferen voor Boskalis

Wat ga je fotograferen?

Er zijn een aantal dingen die vrijwel altijd werken. Breng je mensen en het werk in beeld. Want dat maakt jullie bedrijf uniek en dus ben je meteen onderscheidend. De kunst is om juist jullie sfeer te vangen op de gevoelige plaat. Een goede fotograaf zal dat dan ook doen. 

De klant wil weten met wie hij zaken doet, hoe het bedrijf eruitziet en wat voor werk er geleverd wordt. Op deze manier verlaag jij de drempel voor de klant om jouw bedrijf te benaderen. Zo krijgen ze namelijk het gevoel dat ze het bedrijf al kennen. Fotografie kun je dus gebruiken om de drempel wat lager maken voor klanten om jou te benaderen.  

Goede foto’s laten jouw bedrijf zien! Dat het resultaat dan misschien af en toe een beetje ruw en ongepolijst is, is juist alleen maar mooi.

Zorg voor afwisseling in fotografie

Het is belangrijk om fotografie af te wisselen met professionele en amateurbeelden. De professionele beelden laten zien dat jij een serieus bedrijf hebt en graag investeert om dat ook te laten zien. Amateurbeelden laten zien dat jij betrokken bent bij en trots op jouw bedrijf. Bij professionele fotografie kun je bijvoorbeeld ook denken aan het maken van dronebeelden. Zo breng jij jouw bedrijf op een creatieve en vernieuwende manier in beeld.

Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.