Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Professionele bedrijfsfotografie: De eerste verkoopstap!

Professionele bedrijfsfotografie van jou en je personeel is erg belangrijk. Je krijgt snel een professionele uitstraling op je website, social media en LinkedIn profiel. En je kunt heel snel de gezichten van jouw bedrijf laten zien. Op die manier laat jij je (toekomstige) klanten op een persoonlijke manier kennismaken met je bedrijf. Je verlaagt hiermee de drempel en een eerste verkoopstap is gezet. Origin Media heeft een nieuwe tool om jou te helpen aan mooie bedrijfsfotografie. Check ons nieuwe vlog hieronder.

Origin Media vind het belangrijk om jouw bedrijf maximaal in beeld te brengen. Daarom hebben wij sinds kort een mobiele fotostudio, met een witte en zwarte achtergrond. Naast de basic achtergronden hebben wij ook een extra groene achtergrond. Wat voor leuke dingen wij hiermee kunnen doen zie je in de video.

Zakelijke portretten spelen een rol in de keuze die een klant gaat maken voor jou of misschien je concurrent. Met een goed zakelijk portret kun jij je onderscheiden van de concurrent. Jouw potentiële klant kan al inschatten wie jij bent, hoe het bedrijf in elkaar zit en zullen aan de hand hiervan een verwachting opstellen. Met een zakelijk portret kun jij de belangrijke eerste indruk meegeven. Een goed voorbeeld zijn de portretten die we maakten voor Autoschade Herstel Lokerse in Middelburg.

Als Origin Media adviseren we onze klanten altijd om persoonlijk betrokken te zijn bij hun onderneming. Met bedrijfsfotografie leert een klant je al een beetje kennen. Het is dus belangrijk een persoon zo te fotograferen dat hij of zij naar voren komt zoals hij of zij is als persoon. Wij helpen je daarbij, we zorgen voor een professioneel portret, maar wel persoonlijk.

Het is best een grote stap om op de foto te gaan en om je zo persoonlijk te binden aan het bedrijf. Niet veel mensen vinden het leuk om voor de lens te staan. Daarom zorgen wij er altijd voor dat er een ongedwongen sfeer hangt en leggen wij altijd uit wat we doen. Op deze manier wordt het maken van een zakelijke foto die jouw personaliteit uitstraalt een stuk leuker. Ook voor Trendy Hairstyling maakten we teamfoto’s

Trendy-hairstyling-team-foto-buiten-2

Ben jij op zoek naar professionele bedrijfsfotografie? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen graag de fotografie van de mensen binnen jouw onderneming.