Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Zoeken naar een passende plek en baan met Reïntegratie Zeeland!

Voor Reïntegratie Zeeland, onderdeel van Gors, hebben wij een video gemaakt over wat Reïntegratie Zeeland doet en waar ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee kunnen helpen. Het is een korte video geworden van iets meer dan 2,5 minuut waarin we kort uitlichten wat het doel is van Reïntegratie Zeeland en er komen verschillende mensen aan het woord zoals jobcoaches, mensen uit het bedrijfsleven en de deelnemers zelf.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben vaak moeite met het vinden van een passende plek en baan. Reïntegratie Zeeland helpt deze mensen met het zoeken van een goede stage, werkervaringsplek of vrijwilligerswerk. Dit kan zijn in de horeca, zorg, groenvoorziening en nog veel meer. Reïntegratie Zeeland heeft een groot netwerk. Daarnaast hebben we opnames gemaakt op twee verschillende locaties, maar is het één verhaal geworden. Bekijk de leuke video hieronder!

De video kunnen ze gaan gebruiken op bijvoorbeeld hun website of social media. Doordat het een korte video is geworden, is deze bruikbaar op verschillende platformen. Het is een persoonlijke video geworden, doordat we veel mensen gefilmd hebben en zij hun persoonlijke verhaal in de video doen. Wil jij ook een persoonlijke video hebben over jouw bedrijf of organisatie? Deze kunnen wij voor jullie maken! Neem dan contact met ons op.