Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Wij zijn de Zeeuwse #MediaAvonturiers!

Wij zijn #MediaAvonturiers! Wij van Origin Media zijn altijd op zoek naar toffe projecten en samenwerkingen waar wij onze creativiteit op los kunnen laten. Het liefst zo breed en zo creatief mogelijk, want dan zijn wij echt in ons element!

Momenteel zijn wij druk bezig met een filmklus voor Boskalis, die een zandplaat aan het opspuiten is in de Oosterschelde. Een plek waar eigenlijk niemand komt en waar straks – na alle werkzaamheden – de natuur weer helemaal haar gang kan gaan. Daar gingen Klaas en Margo over de zandplaat met hun camera’s, drone, go-pro én kaplaarzen. Dat is het ultieme avontuur voor ons als media-designers!


Zo kwam het besef dat wij van Origin Media vaak hele toffe projecten hebben. En het goede nieuws is dat we daar veel meer van willen gaan delen! Door middel van onze eigen hashtag #MediaAvonturiers gaan wij allerlei toffe dingen die wij meemaken met jullie delen! Zelfs als wij met onze kaplaarzen vast komen te staan op een zandplaat. Oeps!

En hoewel wij het ook heerlijk vinden om zo nu en dan achter een scherm te zitten en digitaal alles tiptop in orde te maken, gaan wij ook graag voor onze klanten op avontuur om vervolgens met een hoop beeldmateriaal en een hoofd vol creatieve ideeën terug te komen! Op de hoogte blijven van onze avonturen? Volg ons dan op social media!

Kijk hier op onze Facebookpagina 
Kijk hier voor onze Instagram

Wij houden er wel van om avonturen aan te gaan. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op!