Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Wij brengen jouw bouwproject in beeld met timelapse en drone

Bouwbedrijf Rijk laat altijd graag zien aan welke innovatieve projecten ze aan het werk zijn. Wij volgen verschillende projecten voor hen. Vaak doen we dat op allerlei manieren, maar altijd met een timelapse camera in combinatie spectaculaire drone beelden. heeft altijd voorop gelopen als het gaat om innovatie en vooruitgang in de bouwsector.

Het project filmen met timelapse camera’s

Een leuke manier om een project te volgen is via het opnamen van timelapse camera’s. Deze technologie stelt ons in staat om het verloop van het bouwproject in versneld tempo weer te geven. Dag na dag, week na week, zullen we zien hoe het bouwterrein transformeert van een lege locatie naar een indrukwekkend bouwwerk. De subtiele veranderingen en het harde werk van het bouwteam zullen worden vastgelegd en geven de kijkers een gevoel van bewondering voor de kunst van bouwen.

Deze projectvideo maakte we voor Bouwbedrijf Rijk van een prefab project in Kattendijke. De bouw van een aantal woningen.

Het project filmen met een drone

Om overzicht te creëren en de film ook wat spektakel mee te geven filmen we ook vaak met één van onze droes. Deze opnamen zullen de omvang van het project benadrukken en de kijker een prachtig overzicht geven van het gehele bouwproces. Vanuit de lucht zullen we in staat zijn om de interactie van de bouwvakkers, machines en materialen op een unieke manier vast te leggen.

Filmen met een tradtionele camera

Naast de timelapse- en drone-opnamen, zullen traditionele camera’s worden gebruikt om de details en de menselijke aspecten van het project te belichten. We zullen de bouwvakkers volgen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden en hun verhalen en ervaringen vastleggen. Deze beelden zullen de passie, toewijding en expertise van het team achter het bouwproject laten zien. Het zijn deze verhalen die het hart van de film zullen vormen en de kijkers zullen betrekken bij het verhaal achter het gebouw.

Om het verhaal van het bouwproject informatiever te maken, kunnen we een interview doen met bijvoorbeeld de projectleider. Hij zal vertellen over de uitdagingen en successen van het project, de visie achter het ontwerp en de rol van de aannemer in het realiseren van dit bouwwerk.

Oplevering: een complete projectfilm

Na de opnames monteren we de film tot ongeveer 1,5 minuut en zo zullen al deze elementen resulteren in een leuke projectfilm die ingezet kan worden op de website of social media kanalen van de klant. Bouwbedrijf Rijk kan zo laten zien wat ze maken, hoe snel ze dat doen, dat ze ervaring hebben en vakkundig zijn in het maken van gebouwen en huizen. Op deze manier onderscheiden ze zich van de rest van de markt en vallen ze op bij potentiële nieuwe klanten.

Heb je in interesse in een projectfilm, of heb je vragen? Laat het ons weten! We maken graag kennis en zijn benieuwd naar jouw project! Hieronder nog een ander voorbeeld van een projectfilm met timelapse.