Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Wees zichtbaar

Al onze klanten willen opvallen bij de doelgroep. Ze willen goed zichtbaar zijn en op deze manier in het geheugen blijven bij de doelgroep. Dit kun je op verschillende manieren doen natuurlijk. Door grappige uitingen of creatieve boodschappen kun je opvallen. Je kunt veel posten met minder opvallende content of minder vaak maar juist wel opvallend. Dit zijn o.a. twee strategieën die je kunt kiezen. Ons advies is: wees zichtbaar op een goede manier.

Voor onze klant WebNL hebben we vorig jaar een zichtbaarheidscampangne gemaakt voor één van hun klanten. Het is een videoproductie geworden en dat was onderdeel van een grotere campagne, waar we ook de fotografie voor mochten verzorgen. Door fotografie en video te combineren in een campagne zorg je voor herkenbaarheid. Het is ook leuk om deze twee onderdelen samen te bundelen en door te voeren.

Voor onze klant hebben we dus o.a. een videoproductie opgezet. Het is een persoonlijke video geworden, persoonlijkheid is belangrijk in de uitstraling van een bedrijf. Hieronder kun je de video bekijken.

Wil jij ook een opvallende en persoonlijke campagne? Dan kunnen wij jouw bedrijf of organisatie verder helpen. Wees zichtbaar zowel online als offline. Neem contact met ons op.