Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Veiligheid in beeld voor de week van de veiligheid bij Zeeland Refinery

Bij een organisatie in de industrie of in de bouw is veiligheid heel belangrijk. Daarom is er elk jaar de week van de veiligheid, waarbij we extra stil staan bij de veiligheid op de werkvloer. Voor Zeeland Refinery hebben we voor in de week van de veiligheid verschillende video’s gemaakt en veiligheid in beeld gebracht.

In deze video’s worden functies binnen Zeeland Refinery uitgelicht die draaien om veilig zijn. We hebben de video’s zo persoonlijk mogelijk gemaakt, we kijken eigenijk mee hoe een dag van deze werknemers eruit ziet. De video’s zijn duidelijk en niet te lang en je krijgt een korte impressie van de werkdag. Bij Zeeland Refinery staat veiligheid voorop en dat hebben we in deze video’s duidelijk proberen te maken. Je wordt in de video meegenomen en er wordt vertelt waar ze mee bezig zijn en wat de functie inhoud.

Hieronder zie je twee van de video’s die we gemaakt hebben, deze zijn online uitgezet. Kijk hier voor meer informatie over deze week bij Zeeland Refinery.

Wil jij ook jouw bedrijf of organisatie in beeld? Dat ben je bij Origin Marketing aan het juiste adres. Wij brengen jouw verhaal in beeld. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!