Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Veilig in Zeeland met de Zeeland Veilig app

Veiligheidsregio Zeeland heeft een belangrijke rol in het informeren van inwoners over mogelijke gevaren en het stimuleren van voorbereiding op rampen en incidenten. Om deze boodschap nog breder te verspreiden, hebben ze vorig jaar de Zeeland Veilig App gelanceerd, die mensen kunnen installeren op hun smartphones. Als Origin Marketing waren wij vereerd dat we gevraagd werden om een leuke, aansprekende en informatieve animatiefilm te maken voor dit initiatief. We zagen dit als een bijzonder leuke uitdaging en voelden ons trots dat we op onze eigen manier konden bijdragen aan de veiligheid van Zeeland.

De Kracht van Animatie

In de video wordt de kracht van animatie volledig benut. Animatievideo’s hebben het vermogen om op een unieke en creatieve manier complexe informatie toegankelijk te maken. Ze hebben een speelse aard waardoor de aandacht van het publiek wordt vastgehouden en de boodschap op een effectieve manier wordt overgebracht. De Veiligheidsregio Zeeland heeft dit potentieel erkend en heeft dankzij deze krachtige tool bewustwording gecreëerd over de gevaren die in de regio aanwezig zijn.

De animatievideo maakt gebruik van kleurrijke illustraties en geinige personages die de kijkers meteen aanspreken. Door deze visuele elementen te combineren met een boeiend verhaal, slaagt de video erin om een belangrijke boodschap over te brengen op een manier die zowel educatief als onderhoudend is. Het doel is om de kijkers actief te betrekken bij het onderwerp en ervoor te zorgen dat de informatie beklijft.

De Veiligheidsregio Zeeland begrijpt dat animatievideo’s een effectieve manier zijn om mensen te bereiken en te informeren. Ze hebben niet alleen gekozen voor een animatievideo, maar hebben ook de Zeeland Veilig App ontwikkeld om de boodschap nog verder te verspreiden en mensen in staat te stellen om altijd en overal toegang te hebben tot waardevolle informatie over veiligheid. Het is een voorbeeld van hoe technologie en creatieve benaderingen kunnen samenkomen om een positieve impact te hebben op de samenleving.

Ben je geïnspireerd door de animatievideo van Veiligheidsregio Zeeland en op zoek naar een leuke en effectieve manier om jouw project of bedrijf te presenteren? Bij Origin Marketing staan we klaar om naar jouw ideeën te luisteren en samen te werken aan een creatieve animatievideo die je boodschap op een memorabele manier overbrengt. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe animatie jouw communicatie naar nieuwe hoogten kan tillen.