Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

TV- programma: Ik ben van 1953

Voor Omroep Zeeland mochten wij het TV-Programma: Ik ben van 1953 filmen. We zijn eind 2022 door heel Zuid-west Nederland geweest om op verschillende locaties opnames te maken voor het programma. Dit programma is in samenwerking met Het Watersnoodmuseum en Omroep Zeeland samen hebben we dit programma gemaakt. In dit programma praten nabestaanden aan de hand van voorwerpen uit de Watersnoodramp over deze gebeurtenis.

In het Watersnoodmuseum komen er nog wekelijks mensen met spullen en foto’s uit 1953. Het museum vermoeden dat er veel meer spullen bij mensen thuis lagen en dat was de insteek van dit programma. In 2023 wil het Watersnoodmuseum een nieuwe tentoonstelling met 70 voorwerpen maken rond de herdenking van 70 jaar Watersnoodramp met als titel: Ik ben van 1953.

Elke week stond de “Ik ben van 1953” bus van Omroep Zeeland op een andere locatie in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland en konden gasten hun voorwerpen komen brengen en het verhaal erachter vertellen. We hebben in totaal acht afleveringen opgenomen en daarnaast hebben we nog video’s gemaakt voor op social media.

Het zijn hele persoonlijke afleveringen geworden waarin de gasten een persoonlijk en emotioneel verhaal konden vertellen. Het was een hele serie waarin we aandacht hebben gevraagd voor de Watersnoodramp.

Hieronder kun je een aflevering bekijken van het TV-programma: Ik ben van 1953. Wil je alle afleveringen bekijken? Klik dan hier. Wil je ook een bedrijfsfilm of een commercial voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op.