Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Toegevoegde waarde voor jouw project: Timelapse in Zeeland.

Wij vinden het leuk om in de ontwikkeling van film mee te gaan. Daarom zijn wij continu bezig met het bedenken en uitproberen van creatieve ideeën en volgen wij de nieuwste trends. Op het gebied van video brengt ons dat bij het maken van een timelapse. Een leuke tool in de gereedschapskist van onze filmmakers. En nu voordelig inzetbaar voor elke klus in heel Zeeland.

Een timelapse maak je door een camera gedurende een langere periode opnames te laten maken vanaf eenzelfde punt. Vervolgens worden alle beelden achter elkaar gezet en versneld afgespeeld. Dit geeft een grappig effect. Zo kun je bijvoorbeeld op een leuke manier een bouwproject laten zien. Wij maken regelmatig gebruik van timelapse-opnames. Zo hebben we een aantal timelapse-shots gebruikt in de video van bouwbedrijf Rijk. Bekijk het project hier. Maar we gebruiken timelapse-opnames voor veel van onze projecten! Zelf ook bezig met een tof project? Misschien is een timelapse dan een idee om dit in beeld te brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Timelapse voorbeeld Zeeland Refinery

Zo hebben we bijvoorbeeld voor Zeeland Refinery timelapse-opnames van meer dan een jaar verzorgd. We volgden het plaatsen van een derde reactor. Deze reactor is 30 meter hoog en was voor Zeeland Refinery een flinke investering. De hydrocracker of kraker moet door de uitbreiding energiezuiniger gaan werken, en dus veel minder C02 uitstoten. De reactor is gebouwd in Italië, en daarna per schip naar het terrein van Verbrugge vervoerd, vlak naast Zeeland Refinery in Vlissingen-Oost. Wij hebben de laatste fase van het transport en de plaatsing van de reactor vastgelegd op beeld. Al met al een heel tof project, waarbij we al een kleine preview van de timelapse kunnen laten zien.

En het fijne aan timelapse-opnames bij ons is dat je er zelf niks voor hoeft te doen! Wij regelen alles – van camera tot eindmontage. Een totaalpakket, zonder zorgen.

Ook interesse in timelapse-opnames voor jouw bedrijf? Of benieuwd wat wij kunnen betekenen op gebied van video? Neem dan contact met ons op