Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Tien jaar vlogvideo’s maken voor Snaidero Concept Store Arnemuiden

Al zo’n 10 jaar produceert Origin Marketing de vlogvideo’s voor Snaidero Concept Store Arnemuiden. Samen met eigenaar Rudy Jacobse hebben we inmiddels ruim 250 vlogvideo’s gemaakt, waarvan er verschillende meer dan 100.000 keer bekeken zijn. Dat hadden we nooit kunnen voorspelen toen we aan dit avontuur begonnen. Rudy verkoopt Italiaanse designkeukens van Snaidero door het hele land en soms ook daarbuiten. We mochten mee met hem en al dat moois vastleggen op video.

De laatste video is weer een mooi verhaal geworden en die willen we toch graag met jullie delen. Samen met Rudy zijn we afgereisd naar Duitsland, waar hij onlangs een keuken heeft geplaatst bij het visbedrijf Zeelandia Van Belzen van Christian van Belzen. Christian komt gewoon uit Arnemuiden. Dus in de video praten Rudy en Chris, op z’n Erremuu’s (Arnemuids dialect) over een Italiaanse keuken in Duitsland. Tja, dat kan alleen met Rudy.

Uiteraard geeft Chris ook een bijzondere rondleiding door zijn prachtige bedrijf en wordt er een tonijn gefileerd. Zeker de moeite waard om te kijken.

Wil jij ook mooie video’s laten maken van jouw bedrijfsactiviteiten? Vlogvideo’s, een bedrijfsfilm, productvideo’s of een projectfilm? We maken graag kennis met je.