Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Personeel nodig? Maak een video!

Tegenwoordig is het lastig om aan goed personeel te komen. Iemand vinden die in je team past is schaars en er zijn zoveel andere vacatures op de markt. Hoe vindt je nou de geschikte werknemer? Via een advertentie in de krant? Via een vacature website? Nee wij denken van niet, die platformen helpen wel mee, maar personeel nodig? Maak een video!

Met een video kun je zoveel meer vertellen dan in een stukje tekst in de krant. Op een website kun je al wel meer vertellen, maar nog steeds niet zo veel als wat je in een video kunt laten zien. In een video kun je de sfeer laten zien van het bedrijf of organisatie. Je kan de toekomstige collega’s en de werkzaamheden laten zien. Natuurlijk kun je nog steeds de informatie benoemen die je in de tekst ging gebruiken, die informatie kun je nu vertellen. Dit maakt het alleen maar persoonlijker. Voor de sollicitant is het alleen maar fijner, die weet dan meer waar die eventueel terecht komt.

Voor Melse Maljaars hebben we een aantal vacature video’s mogen maken. Via deze video’s kunnen ze op een persoonlijke manier de aandacht trekken van de sollicitant. De sollicitant leert gelijk meer en ziet letterlijk het bedrijf en wat zijn of haar taken zullen zijn. Bekijk de video die wij gemaakt hebben hieronder:

Natuurlijk kun je deze video’s nog steeds delen op je eigen website en op je eigen social media. Zo wordt het bereik steeds groter. En nog een voordeel? Video’s doen het goed op social media. Zeker zo’n korte duidelijke video, dat bekijken mensen sneller dan dat ze een heel stuk tekst gaan lezen van een vacature.

Personeel nodig? Maak een video! Wil jij dit nou ook? Neem dan contact met ons op en dan kijken wat het beste bij jouw bedrijf of organisatie past.