Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Opvallen in de bouwsector in Zeeland

Wil je opvallen in de bouwsector in Zeeland? In een video, op beeld kun je veel vastleggen. Voor Bouwbedrijf Rijk hebben wij daarom weer een nieuwe bedrijfsfilm gemaakt. In de bouw verandert er veel en de tijd gaat snel. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen en initiatieven. Daarom hebben we voor Bouwbedrijf Rijk een upgrade film gemaakt. Het is een korte, opvallende video geworden.

In de video vertellen we we het verhaal van Bouwbedrijf Rijk. We zien natuurlijk de bouwplaats, de werkplaats en het kantoor. Allerlei verschillende aspecten komen aan bod. Zo vertellen ze over het nieuwe en duurzaam bouwen, gaat het over het werk zelf en hoe het is om te werken bij Bouwbedrijf Rijk.

We hebben deze video gemaakt zodat zij opvallen in de bouwsector in Zeeland. Zodat Bouwbedrijf Rijk nieuw personeel kan vinden en hun bedrijf via video kan presenteren. Het is een persoonlijke video geworden, waarbij we veel medewerkers in beeld zien. Ben jij nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de video hieronder:

Met deze video kun je alle kanten op. Bouwbedrijf Rijk gebruikt de video op de website. Maar je kunt het ook gebruiken op social media of bij een presentatie. Deze video is opgebouwd vanuit een idee, vanuit daar is er een script bedacht en zijn de scenes uitgewerkt. Als laatste is er nog een voice over aan toegevoegd. Door sfeerbeelden, interviews en voice over te gebruiken is er een afwisselende video ontstaan.

Vond jij dit ook een leuke video? Wil je zelf ook een nieuwe bedrijfsfilm. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan denken wij met jou mee.