Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Muziekvideo van liedje Kleine Piraat van Stormvloed in De Schelphoek

De muziekvideo van het liedje “Kleine Piraat”, speciaal geschreven voor de documentairefilm ‘Stormvloed in De Schelphoek’ een film van Tjeerd Muller. Origin Media produceerde de nagespeelde (re-enactment) scenes voor deze documentaire en die zijn ook gebruikt voor deze clip. Geschreven en performed door Sjaan Duinhoven. Muzikanten; Sjaan Duinhoven, Maarten Stok en Reid Steenhuis.

Videoclips

We produceren regelmatig videoclips voor verschillende bands en muziekgroepen. Van studio-opnames tot buitenscenes, van uitgebreide decors tot uiterst minimalistisch. Onze muzikale achtergrond is hierbij erg handig. We horen muziek en voelen daar meteen iets bij. We brainstormen met de muzikanten en geven onze creatieve input. We snappen snel wat er met het nummer of muziekstuk bedoeld wordt en welke sfeer en beelden hierbij passen. Onze ervaring met het maken van korte films en documentaires versterkt het productieproces. We weten hoe we een verhaal moeten vertellen. Op die manier komen we tot een mooie video die het liedje en de band prachtig naar voren laten komen.

Live registratie
Ook met live registraties van concerten en optredens hebben we ervaring. Met één camera, meer camera’s, statisch en bewegend, live regie of alleen registratie. Alles is hierin mogelijk. Ook in de complete verzorging van geluid, licht en decor denken we graag met u mee.

Bekijk hieronder het prachtige voorbeeld, de muziekvideo van Het Vreemdelingen Collectief.