Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Kerst voor hulpverleners van Veiligheidsregio Zeeland

Met kerst is iedereen samen en is het heel gezellig. Je gaat op bezoek bij familie en vrienden en de mensen om je heen zorgen voor de warmte en een leuke tijd. Maar niet overal is dit het geval, de hulpverleners staan altijd paraat om hulp te verlenen. Hierbij zijn feestdagen als Kerst en Oud en Nieuw nooit vanzelfsprekend met het hele gezin. Voor de Veiligheidsregio Zeeland hebben wij een video gemaakt voor de feestdagen over de Kerst voor hulpverleners.

Deze video is gemaakt in december om bewustwording te creëren. Zorg jij voor onze hulpverleners, zij zorgen ook voor jou tijdens de feestdagen staat centraal in de video. Het is een korte video geworden waarin een herkenbaar familieverhaal wordt vertelt. Tijdens Kerst gezellig met de hele familie eten en dan gaat de pieper af. De hulpverlener, in dit geval de vader van het gezin, moet zich haasten naar de brandweerkazerne en in actie schieten. De video is persoonlijk geworden en zal voor veel gezinnen herkenbaar zijn. Hieronder kun je de video bekijken:

We hebben de video opgenomen met één gezin wat figurant was tijdens deze opnames.. Daarnaast hebben we op twee verschillende locaties gefilmd, bij het gezin thuis en op de brandweerkazerne met verschillende brandweerlieden. Het script was duidelijk en kort en zo hebben we in één dagdeel de video opgenomen. Hieronder zie je wat behind the scenes foto’s:

We hebben de video zo kort mogelijk gemaakt, zodat deze goed gebruikt kon worden op de social media kanalen. Daarnaast is de video persoonlijk en herkenbaar geworden. Wil jij ook een bedrijfsfilm in Zeeland of een korte reclame spot van jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou verder!