Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Jouw organisatie in beeld!

Op bijzondere en unieke plekken komen, dat is het voordeel van werken bij Origin Media. Zo sta je op een boot, boven op een toren of ben je op een toffe locatie. Deze keer mochten wij een promotievideo maken voor Galerie Atelier De Kaai in Goes. Op deze inspirerende plek maken mensen mooie kunstwerken en gedichten. Het is een unieke plek die we nu op beeld kunnen laten zien. Wil je ook jouw organisatie in beeld?

Een video kan veel van je bedrijf of organisatie laten zien in een korte tijd. Je kunt veel vertellen en laten zien Dat hebben we dit keer ook gedaan, we hebben een combinatie gemaakt tussen sfeerbeelden en quotes van de kunstenaars. In de sfeerbeelden kunnen we ook goed de verschillende soorten kunstwerken, schilderijen, gedichten en tekeningen laten zien. Ben je benieuwd naar de video? Hieronder kun je de video bekijken.

Een video kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Je kunt de video gebruiken op social media, je website, je kan het toevoegen in een nieuwsbrief of een mailing. Daarnaast kun je de video ook afspelen op een beurs of tijdens een presentatie. Een korte video zoals deze kun je ook in je bedrijf laten zien. Met zo’n video heb je jouw organisatie in beeld!

Wil je dit ook? Ben je nieuwsgierig wat voor video wij kunnen maken van jouw organisatie? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken.