Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Hoogspanning op beeld

Een korte video, drone beelden, een timelapse of een langere bedrijfsvideo? Jouw bedrijf of organisatie op zijn best in beeld. Dat kan bij Origin Media. Wij zijn gespecialiseerd in het vastleggen van jouw bedrijf op beeld. Of het een korte video van twee minuten is of een mini documentaire, wij werken er met alle plezier aan.

Voor Tennet hebben wij in een korte video vastgelegd hoe zij een hoogspanningsmast plaatsen. Deze korte bedrijfsfilm is gefilmd vanuit verschillende perspectieven. Zo kun je o.a. drone beelden zien en zitten er stukjes timelapse in. De video wordt ondersteunt met informatie balkjes waarop je kunt lezen wat er precies gebeurd. Deze combinatie van beeld met ondersteuning van tekst werkt goed en is duidelijk voor de kijker. Bekijk hieronder de korte video.

Zoals je ziet kun je in een korte bedrijfsfilm veel vertellen. Door de informatie compact en zichtbaar te houden is dit een hele duidelijke video geworden. Met beeld kun je meer vertellen dan met woorden, maar op deze manier kunnen ze elkaar prima ondersteunen. We hebben al vaker video’s voor Tennet mogen maken. Dit zijn altijd weer hele verschillende soort video’s zoals deze leuke animatievideo.

Wil jij ook een korte krachtige bedrijfsfilm? Of juist meer een mini documentaire over je bedrijf? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder.