Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Let it foam, PFASvrij schuim testen met Brandweer Zeeland

Voor de Veiligheidsregio Zeeland en Brandweer Zeeland produceerden wij een flitsende video over tests met PFAS-vrij blusschuim. De spuitgasten testen of PFAS-vrij blusschuim net zo goed werkt in schuimblusvoertuigen van Brandweer Zeeland als regulier schuim. De basis brandweerzorg is in Zeeland al PFAS-vrij en er wordt dus hard gewerkt aan de volgende fase: PFAS-vrije brandweer zorg bij verhoogde risico’s. De tests werden gedaan op het trainingscentrum RelyOn Nutec & RelyOn Nutec Fire Academy in Rotterdam. De uitkomsten waren positief en het voertuig functioneert op het geteste PFAS-vrije schuimvormend middel.

In de video leggen verschillende personen uit waarom het belangrijk is dat de Veiligheidsregio Zeeland gaat werken met PFAS-vrij schuim. De video is kort en krachtig geworden en interviews worden afgewisseld met sfeerbeelden. De video is gebruikt op de social media kanalen van de Veiligheidsregio Zeeland. Bekijk hieronder de leuke video:

Het is een snelle video geworden met veel beelden van deze dag. Deze korte video’s zijn breed inzetbaar op bijvoorbeeld je social kanalen, je website en in een nieuwsbrief. Ook is het leuk om deze video bijvoorbeeld te laten zien tijdens een presentatie over je bedrijf. Wil jij ook een aansprekende video over jouw bedrijf, project of organisatie? Neem dan snel contact met ons op.