Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Een nieuwe bus in beeld

Een groot gebaar, een klein gebaar, iets voor iemand betekenen is heel waardevol. Verschillende serviceclubs van de Bevelanden hebben de voedselbank een prachtig cadeau gegeven namelijk een nieuwe bus. Met deze bus kunnen ze weer op pad om bij veel mensen een maaltijd te bezorgen.

De speciale voedsel bus is tot stand gekomen door verschillende serviceclubs van de Bevelanden. Op deze manier kon er een tweedehands bus gekocht worden. De bus mag dan wel tweedehands zijn, maar technisch is deze in uitstekende staat. Het is een speciale koel en vries bus, zodat de voedselbank op een veilige en verantwoorde manier voedsel kan bezorgen bij mensen die het nodig hebben.

Origin Media heeft een korte video gemaakt over het geschenk aan de voedselbank. In deze video vertellen beide partijen hun verhaal. Zo vertelt de voedselbank de Bevelanden ontzettend blij te zijn met het geschenk. Ze zijn heel blij dat de serviceclubs zo’n warm hart toe dragen aan mensen die het nodig hebben. Het is een korte video geworden met o.a interviews en drone beelden. Bekijk de leuke video hieronder!

Wil jij ook een video over je bedrijf of organisatie? Wil je hierin ook drone opnames hebben? Wij maken drone beelden in Zeeland en daarbuiten. Ben je benieuwd en wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op.