Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

De organisatie in de schijnwerpers: Gors in beeld voor werknemers

Soms wil je nog meer zichtbaar zijn, je organisatie nog beter laten zien. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn als je meer personeel nodig hebt of meer naamsbekendheid wil hebben. Dan kunnen verschillende dingen daardoor helpen zoals online zichtbaarheid, adverteren of bijvoorbeeld persoonlijke video’s. Dit hebben we bij Gors gedaan, we hebben al vaker video’s voor deze organisatie gemaakt en ook dit keer mochten we er weer een aantal maken. Op deze manier zetten we de organisatie in de schijnwerpers.

Voor Gors maken we al langer video’s, dit zijn altijd verschillende video’s. Dit keer hebben we naast dat we een locatie video hebben gemaakt, ook een video gemaakt over het personeel. Deze afwisselende video’s kan Gors weer gebruiken in hun interne en externe communicatie.

Personeel video:

In deze video lopen we een dag mee met de werkzaamheden van Marc. We kijken eigenlijk welke klussen hij heeft en wat zijn functie inhoudt op locatie. Het is een persoonlijke video doordat we Marc de hele tijd volgen. Het in een interessante en korte video geworden waarbij we een kijkje krijgen bij de afdeling facilitair van Gors.

Locatie video:

Daarnaast hebben we een locatie video gemaakt. Dit keer komt de Populierenstraat in Goes aan bod. Bij deze video’s laten we de woonplek van bewoners zien en de werkplek van begeleiders. Op deze manier krijg je een inkijkje in de woning en kun je zien hoe het er daar aan toe gaat. Dit is heel persoonlijk wat je ziet alles van de woonkamer tot de slaapkamer. Deze video is bedoeld om nieuwe medewerkers te vinden voor deze leuke locatie.

Wil je ook je organisatie ook in de schijnwerpers zetten of je bedrijf laten zien? Neem dan contact met ons op dan maken wij voor jou de beste bedrijfsfilm. Dit kan zelfs in combinatie met dronebeelden of fotografie. Hoe leuk is dat?