Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Behind the Scenes bij het TV-programma Geloof in Zeeland

Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er aan toe gaat bij opnames voor een tv-programma?! Dat dachten we al! Daarom nemen we jullie een dagje mee in de opnames voor het programma Geloof in Zeeland dat wij voor Omroep Zeeland maken.

Op deze pagina kun je een paar vlogs bekijken. We laten je zien hoe het er aan toe gaat op een draaidag. Er is namelijk veel meer om over na te denken dan alleen het bedienen van een camera. Naast beeld, is licht, geluid en decor ook belangrijk. Het gaat om het complete plaatje en de beleving er omheen. En als dat nog geen uitdaging genoeg is houden we ons ook nog aan de richtlijnen van het RIVM. Anderhalve meter tussen iedereen, in het echt en op beeld (wat soms niet gemakkelijk is. Afstand is relatief, zeker op beeld). Gelukkig gaan wij geen uitdaging uit de weg en hebben we al vele geslaagde opnamedagen achter de rug.

Dan de vlogs. Laat weten wat je ervan vindt!

Vloggen is een erg leuke manier om ons bedrijf te laten zien. Een kijkje achter de schermen, hoe wij zijn, wat we doen, welke spullen we gebruiken, etc. Uiteraard kunnen we ook vlogen over jouw bedrijf of organisatie maken. Op deze manier geef je een leuk inzicht in je bedrijf met een erg persoonlijke touch. Vloggen kun je heel professioneel of heel amateuristisch aanpakken. Benieuwd wat bij jouw bedrijf past? Wij helpen je graag met het bedenken en realiseren van een plan. Neem contact op voor de mogelijkheden.