Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Van animatie krijg je energie

Animeren kun je leren. Met animatie kun je een lastig verhaal makkelijk en duidelijk uitleggen. Animatie wordt vaak gebruikt om dingen te verduidelijk. Het voordeel is ook dat animatie geschikt is voor elke doelgroep, dat maakt dat het handig is om in te zetten. Animatie kun je gebruiken in een film, op een poster, een folder of op een website. Je kan er dus veel mee doen.

Animatie gebruiken wij om dingen uit te leggen. Het ziet er mooi en duidelijk uit en je kunt eenvoudig dingen vertellen. Wij hebben laatst een video voor Tennet gemaakt en hier hebben wij gebruik gemaakt van animatie. Het energienet van Schouwen-Duiveland, Tholen en West-Brabant loopt helemaal vol. Daarom gaat Tennet samen met Enduris en Enexis nieuwe hoogspanningstations, transformatoren en ondergrondse kabels aanleggen om het energienet weer toekomstbestendig te maken.

De communicatie rondom deze aanleg gebeurt, in deze tijd voornamelijk online. Gemeenten, bedrijven, bewoners en andere betrokken instanties wil Tennet informeren via deze animatiefilm. In deze animatiefilm wordt uitgelegd wat mensen kunnen verwachten en hoe ze inspraak hebben tijdens dit traject. Het doel van deze film is dus informeren en betrokkenheid creëren. Bekijk hier de animatiefilm die wij voor Tennet hebben gemaakt.

Voor ons als Origin Media was het een leerzame klus en een leuke uitstap. Het maken van een animatiefilm vonden wij heel leuk om te doen. Wil jij ook een animatiefilm laten maken door Origin Media? Neem dan contact met ons op.