Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Animatievideo voor het Team ErvaringsDeskundigen van Gors uit Goes

Gors biedt mensgerichte ondersteuning. Hun cliënten goed begeleiden is daarbij het belangrijkste doel. Zij hebben het Team Ervarings-Deskundigen opgericht (TED), dit zijn mensen die wonen en werken bij Gors. Zij luisteren mee naar de problemen die cliënten van Gors ervaren en denken of zoeken samen mee naar een oplossing.

Voor TED hebben wij een leuke en grappige animatievideo gemaakt. Hierin wordt op een laagdrempelige, toegankelijke en begrijpelijke manier uitleg gegeven aan wat er voor cliënten gedaan kan worden. Duidelijk maken dat TED er is om te helpen en cliënten wegwijs te maken in de organisatie. Of het nu gaat om woon- of werkvragen, uitleg over verslaving, agressie of vragen over scholing. Deze video legt uit dat cliënten voor al deze en nog veel meer vragen terecht kunnen bij TED.

Animatie is erg goed bruikbaar als je een duidelijke boodschap wilt communiceren. Kan jou bedrijf een heldere animatie gebruiken voor de uitleg van één of meer van uw diensten of producten? Vraag ons naar de mogelijkheden!