Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Animatie maakt alles eenvoudiger

Moeilijke stof? Een lastig onderwerp? Weet je niet hoe je het bericht moet communiceren? Wij wel! Via een geanimeerde video maak je alles wat moeilijk of lastig is weer helder en duidelijk. Het is een manier om moeilijke content op een eenvoudige manier uit te leggen aan een doelgroep. Animatie maakt alles eenvoudiger en goed te begrijpen voor iedereen.

Animatie’s worden snel als kinderachtig gezien, maar dit is totaal niet het geval. Animatie bevat heldere elementen waardoor het eenvoudig wordt voor jouw doelgroep. Je kunt dit natuurlijk zo gek of ingewikkeld maken als je zelf wilt. Wij maken graag heldere en korte animatie video’s.

Dit hebben wij ook gedaan voor De Zuidwestelijke Delta. Voor een werkconferentie hadden zij een informatieve animatie video nodig. In deze korte video is met behulp van animatie en een voice over de informatie zo duidelijk mogelijk gemaakt. Hieronder kun je de video bekijken.

We hebben deze video zo eenvoudig mogelijk proberen te maken, zodat het zo goed te volgen is voor iedereen. Hier kun je meer informatie lezen over de werkconferentie van de Zuidwestelijke Delta. Wil je ook een geanimeerde video? Dan kunnen wij die voor je maken. Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen wat er allemaal mogelijk is.