Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Advent zondag in Geloof in Zeeland

Het is bijna Kerstmis, de laatste vier zondagen voor Kerstmis zijn de advent zondagen. Op deze zondagen bereiden christenen zich voor op de komst van Christus. In samenwerking met Omroep Zeeland maken wij Geloof in Zeeland en staan wij stil bij advent zondagen.

Vier weken lang zijn we op zoek naar het licht. De eerste aflevering van deze advent zondag Geloof in Zeeland is in de Johanneskerk in Serooskerke (Walcheren) opgenomen. Elke zondag van advent wordt er een extra kaars aangestoken, zo wordt er uitgekeken naar 25 december. Vanaf zondag 29 november zal de eerste aflevering van Geloof in Zeeland worden uitgezonden op Omroep Zeeland.

Voor Omroep Zeeland en in samenwerking met allerlei Zeeuwse kerken produceren we het programma Geloof in Zeeland. In het programma werken verschillende kerkgenootschappen samen aan een gemeenschappelijke uitzending op de zondagmorgen. Samen op zoek naar verbinding. Het initiatief is genomen door Arie van der Maas , classispredikant van de Protestantse Kerk voor de Zeeuwse en Zuid-Hollandse eilanden. Het programma is in de coronatijd tot stand gekomen, omdat veel gemeenten niet konden samenkomen. Als gevolg van de coronamaatregelen is het voor kerkgangers niet altijd mogelijk om kerkdiensten te bezoeken, maar kunnen veel kerkdiensten wel online gevolgd worden. 

Het programma Geloof in Zeeland duurt een klein halfuur en is regelmatig op zondag vanaf 9.00 uur te zien op omroepzeeland.nl, via de Omroep Zeeland-app en tot 12.00 uur doorlopend op televisie.TERUGKIJKEN

Bekijk hier de eerste aflevering terug:

Hieronder zie je behind the scenes foto’s van de eerste opname dag.

Fotocredits: Ineke Ton & Margo Nije

Bekijk hier meer informatie over de televisieprogramma’s die wij maken.