Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Waarvoor kun je drone video of foto gebruiken?

Het maken van beelden en foto’s met behulp van een drone is alweer een tijdje erg hip. Wij vertellen onze klanten altijd dat drone beelden je video of website toch even net iets meer karakter geven dan zonder. De beelden spreken tot de verbeelding en vergroten het ‘coolheidsgehalte’ van je product. Toch denken de meeste mensen nog wat beperkt als het gaat over opnames met een drone. Het blijft toch vaak hangen bij wat plaatjes van boven af of wat overzichtsplaatjes van veel te grote afstand.

Maar hoe zet je opnames van een drone nou goed in? Wij verzamelden vier leuke voorbeelden van producten waarvoor wij beelden of foto’s maakten met onze drone.

#1. Dronefoto voor beursstand Walhout Civil

Signingbedrijf Zichtbaar ontwierp een nieuwe beursstand voor het Zeeuwse ingenieursbureau Walhout Civil voor de Infratech beurs. Centraal op de achtergrond van de stand is een dronefoto geplaatst die wij voor hen maakten. We verzorgen regelmatig film- en drone opnames van hun prachtige projecten. Deze dronefoto bezorgt hun stand de juiste sfeer!

#2. Prachtige overzichtsshots voor film over Hedwige polder

Niets leent zich zo goed voor drone beelden als grote gebieden, bedrijven of projecten. Eigenlijk gebruiken filmmakers droneshots voornamelijk als establishing shot. Een overzichtsshot om heel snel en op een creatieve manier duidelijk te maken waar je als kijker bent. Voor deze informatiefilm over de toekomst van de Hedwige-Prosperpolder voor het NIOZ gebruiken we veel dronebeelden, waarin de prachtige natuur van Zeeland een bijzondere rol speelt, precies dat wat de onderzoekers van het NIOZ voor ogen hadden.

#3. Dronefoto van bouwplaats met skyline van Middelburg

In Middelburg wordt het gebouw van het Calvijn College, een voorgezetonderwijsschool, opnieuw gebouwd. Wij volgen de bouwperiode met een uitgebreide fotoreportage en voegen daar natuurlijk een aantal dronefoto’s aan toe. Een leuke beeldende toevoeging aan deze reportage, die ook mooie de sloop en bouw van dit pand in beeld brengt. En uiteraard afgemaakt met de prachtige skyline van Middelburg op de achtergrond.

#4. Dronebeelden als aanvulling voor de aftermovie van Albero scholengemeenschap

Op de eerste werkdag van 2019 organiseert scholengemeenschap Albero hun eerste studiedag. Wij produceren een aftermovie in samenwerking met Mighty Impulse Media. De video geeft een prachtig beeld van de sfeer en gebeurtenissen van de dag. Maar de dronevideo’s maken de aftermovie net een beetje extra cool!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt en denk je erover om professionele drone videobeelden of foto’s te laten maken van jouw bedrijf of evenement? Laat ons je ideeën horen! We maken graag kennis met je om te kijken wat we voor jou kunnen doen. Wij hebben inmiddels veel ervaring en zijn in het bezit van de benodigde vergunningen (ROC-light, ontheffing speciaal-BvL en RPA-L en verzekering).